• Subcribe to Our RSS Feed

Werkwijze

Kunst lenen: hoe werkt het?

In enkele stappen kunst in uw onderneming:

  1. In gesprek met u vormen wij een beeld van uw wensen, gewenste uitstraling, uw locatie en mogelijkheden.
  2. Wij stellen ter plekke een concreet voorstel op voor uw kunstwerken, inclusief kostencalculatie. Daarnaast krijgt u een duidelijk foto overzicht met de kunstwerken op de wanden gepresenteerd.
  3. U beslist op basis van ons voorstel over welke kunstwerken u graag leent.
  4. We bezorgen uw kunstwerken gratis, hangen ze perfect op en verzekeren ze.
  5. U geniet van de originele kunstwerken en de nieuwe uitstraling van uw onderneming.

In ons voorstel wordt ook ingegaan op de financiering die bij u past. Kunst lenen kan zeer voordelig zijn en biedt ook de mogelijkheid eenvoudig kunst te verwerven. Wij geven u advies voor een aantrekkelijke financieringsvorm die bij u past.

Kunst die past

Met onze “know how” van kunst en beschikbare kunstwerken, garanderen we dat wij een voorstel kunnen doen dat helemaal past bij uw bedrijf.

Onze kunstadviseur maakt een inventarisatie om te komen tot een goed beeld van uw wensen, uw imago, de locatie en de mogelijkheden. Dit kan uiteraard per telefoon of email – maar vaak heeft het de voorkeur om de locatie te bekijken en dus persoonlijk langs te komen. Dat doen wij graag en vrijblijvend.

Omdat de kunstcollectie zo omvangrijk is en de beschikbare kunstcollectie dagelijks verandert – o.a. door nieuwe aanwinsten en door verhuur/verkoop van kunstwerken – maakt de kunstadviseur op basis van de inventarisatie een persoonlijk voorstel voor u.