• Subcribe to Our RSS Feed

Kunstuitleen

Uw Kunstuitleen in Veendam

Niet alleen voor Veendammers, maar voor iedereen! Met een brede collectie afkomstig van kunstenaars uit heel Nederland probeert de kunstuitleen aan elke smaak tegemoet te komen. Unieke schilderijen, betaalbare grafiek en ruimtelijk werk, van na- oorlogs tot hedendaags van klassiek tot modern. Geschikt voor de intimiteit van uw huis maar ook voor op de werkvloer is er keuze.

 

Kunst op de werkvloer

Ik kom graag kijken welke ruimtes u met kunst wilt inrichten; elke ruimte heeft z’n eigen kenmerken qua ramen, verlichting en indeling. Daarna doen we gratis en vrijblijvend een voorstel. Het inrichten kan indien wenselijk ook door ons worden verzorgd.

 

Kunst die hoort bij uw bedrijf

Inmiddels bedienen we reeds vele bedrijven met kunst in Veendam en omgeving – en omdat onze klanten net zo uniek zijn als onze kunst, denken we graag met u mee over wat past bij u.

De praktijk leert dat contact met onze kunstadviseur het snelst en gemakkelijkst werkt om u te helpen met kunst die past bij uw bedrijf en uw budget.

Contact met onze kunstadviseur kan desgewenst telefonisch, maar we komen nog liever bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij u onze kunstwerken kunnen tonen.