• Subcribe to Our RSS Feed

Kunstuitleen Werk

KUNSTUITLEEN

VOOR OP HET WERK

  • Lenen
  • Kopen
  • Tarieven
Heeft u wel eens gedacht aan het lenen van kunst voor op uw werkplek? Met kunst aan de muur kunt u uw bedrijfsimago accentueren en kunst is een blikvanger voor bezoekers en medewerkers.

LENEN

Kunstwerk van het CBK bij managementadviesbureau Zuiderlicht in Glimmen
Kunstwerk van het CBK bij managementadviesbureau Zuiderlicht in Glimmen
Kunstwerk van het CBK in een skybox in de Euroborg
Kunstwerk van het CBK in een skybox in de Euroborg
Kunstwerk van het CBK in Land van Kokanje
Kunstwerk van het CBK in Land van Kokanje
Bij de Kunstuitleen van het CBK Groningen kunt u altijd rekenen op een uitgebreide en diverse collectie waarmee u eindeloos kunt variëren en combineren. U kunt uw medewerkers zelf een kunstwerk laten kiezen, maar u kunt ons ook een voorselectie laten samenstellen die tegemoet komt aan uw wensen. Aan u de keuze van een eenheid in de presentatie of juist een gevarieerde mix; wij adviseren u graag. Een eerste oriënterend gesprek (eventueel in uw bedrijf) is altijd gratis en vrijblijvend.

KOPEN

Naast lenen kunt u ook kunstwerken bij ons aankopen. Voor bedrijven die bij ons lenen, hebben we gunstige mogelijkheden. Bijvoorbeeld lenen en daarbij collectietegoed opbouwen, waarmee u op termijn een kunstwerk kunt aankopen. Zo bouwt u een eigen kunstcollectie voor uw bedrijf op.

TARIEVEN

Er zijn twee mogelijkheden:
> Lenen zonder sparen
> Lenen met gedeeltelijk sparen voor het aankopen van werk

Lenen zonder sparen
Het leentarief is 10% van de totale waarde van de kunstwerken op jaarbasis (exclusief 21% BTW) in 4 nota’s te betalen. Bijvoorbeeld: bij 6.000 euro aan kunst in huis: 600 euro + 21% BTW = 726 euro per jaar. Hiervoor ontvangt u 4 kwartaalnota’s van 181,50 euro.

Lenen met gedeeltelijk sparen
U betaalt 15% van de totale waarde van de kunstwerken in huis op jaarbasis in 4 nota’s te voldoen. Van deze 15% spaart u 10%. De overige 5% is leengeld (exclusief 21% BTW). Bijvoorbeeld: bij 6.000 euro aan kunstwerken in het bedrijf: u betaalt jaarlijks 963 euro (inclusief BTW), als volgt opgebouwd: 600 euro spaartegoed, 300 euro leengeld en 21% BTW over het leengeld (= 63 euro). Hiervoor ontvangt u 4 kwartaalnota’s van 240,75 euro.