• Subcribe to Our RSS Feed

Kunst kopen

Aankoopregeling

Kunstuitleen Veendam hanteert een gunstige betalingsregeling. Aan klanten wordt een renteloze afbetalingsregeling geboden in maandelijkse termijnen. Bij aankoop van een kunstwerk wordt een aanbetaling gevraagd van 10% van het aankoopbedrag. Vervolgens wordt het restantbedrag in termijnen van 50 euro of een veelvoud daarvan per maand afbetaald. De betalingen dienen binnen 3 jaar voltooid te zijn.

Als u een werk wilt aankopen uit een van de galeries, kunt u ook uw als Kunstuitleen Veendam deelnemer opgebouwde collectie-tegoed aanwenden tot 25% van het aankoopbedrag, vanaf 100 euro. Bij een besteding van bijvoorbeeld 150 euro kunt u dus 25% van uw tegoed gebruiken over 50 euro.

Kunstbon

Al vanaf 30 euro – of elk willekeurig hoger bedrag – kunt u iemand verrassen met een feestelijk verpakte Kunstbon van Kunstuitleen Veendam. De Kunstbon is te gebruiken als (aan)betaling voor een aankoop of abonnement. U kunt de Kunstbon ook online bestellen, bv als een relatiegeschenk.

 

Kunst lenen of kopen

 

U betaald als lener 1% van de verkoopwaarde van de geleende kunst; 85% hiervan ‘spaart’ u om op termijn kunst mee aan te schaffen uit de collectie van kunstuitleen Veendam.

 

VERKOOPPRIJS

(waarde)

HUURPRIJS

per maand

U SPAART

per maand

  tot  €  500.- €   5.- €   4,25
  tot  €1000.- € 10.- €   8,50
  tot  €1500.- € 15.- €  12,75

U kunt ook meteen overgaan tot koop van een kunstwerk